Algemene informatie

Sinds 2014 ben ik actiever met steen gaan werken, inmiddels ben ik zover dat ik er meer mee naar buiten wil treden. Sinds juni 2018 de opening van mijn galerie in Ees en een vernieuwde website! Wat is er niet mooier om met veel plezier mooie producten te maken waardoor ik verder kan doorgroeien en investeren in nieuwe materialen en technieken.

Aan mijn eerste beelden was ik erg gehecht, ik wilde ze allemaal zelf houden, ik had er met zoveel intentie aan gewerkt. Inmiddels heb ik een omslagpunt bereikt en gaat er een grote wens in vervulling, mijn eigen galerie/kunstwinkel.

Beeldhouwen heeft me een bron gegeven die me heel dicht bij mezelf heeft gebracht. Het is een passie geworden, het gevoel met de steen of hout de kunst van het weglaten en vormgeven aan dat wat de steen of stuk hout je zegt te doen. Zo ontstaan mijn beelden. Dat wat er is er kunnen laten zijn, altijd in beweging  & vol verrassingen.

Sinds april 2021 ben ik met glas bezig, heb inmiddels zelf een glasoven aangeschaft, en ook hierin ben ik autodidact, ḱheb mezelf de techniek van glassnijden en decoreren met gekleurd glas zo eigen gemaakt, dat ik al  veel glaskunstwerken gemaakt heb, en hier wil ik me komende tijd verder in ontwikkelen.

De kunst van het leven~doen wat je leuk vind.